ajaxLoader

Férfi Cipők, Férfi Oxford Cipő

Férfi Oxford Cipők

Ha Csak Egy Pár Ruhacipőt Vásárol, Vegyen Oxford Cipőt. A Karcsú És Sokoldalú Férfi Oxford Cipők Mindenből A Legtöbbet Hozzák Ki A Testreszabott Öltönyöktől A Pulóverekig És A Karcsú Farmerig.

De Mielőtt Vásárolna, Olvassa El Áttekintésünket. Tele Van Információkkal És Stílustippekkel, Amelyek Segítenek A Legjobban Kinézni.

Mik Azok Az Oxford Cipők?

Az Oxford Alacsony Sarkú Cipők Zárt Fűzőrendszerrel A Vamp Alá Varrva (Aka A Cipő Felső Része). Kifinomult Sziluettjük Miatt A Férfi Oxfordi Ruhacipőket Gyakran Öltönyökhöz És Szmokingokhoz Kötik.

Igazából Ezek Szélesebb Körben Változnak, A Formális, Sima Orrú Fekete Oxford Cipőktől A Rozsda Árnyalatú Szárnyvégekig, Amelyek Tökéletes Párosításhoz Laza Sportkabátok És Pulóverek.

Hogyan Válasszuk Ki A Megfelelő Oxfordot

A Férfiak Fekete Nyakkendős Esküvői Oxfordi Cipőinek Különbözniük Kell Attól Az Oxfordi Cipőktől, Amelyeket Az Irodában Viselnek A Ruhájukkal Ing És Nadrág.

A Szmokingot Lakkbőr Oxfordi Ruhacipővel Párosíthatja. Az Egyszerű Orrú Fazonok Kiegészítik A Formális Öltönyöket.

A Sötét Árnyalatú Oxfordi Sapkák A Legjobbak Olyan Irodákba, Ahol Blézerre Van Szükség. Elegáns Órával Vagy Selyemnyakkendővel Kiegészítheti A Megjelenést Egy Fontos Találkozó Alkalmával.

Egy Kreatív Munkahelyen Próbáljon Meg Pulóvereket És Vékony Farmert Viselni Olyan Férfi Alkalmi Oxford Cipőkkel, Amelyek Szemet Gyönyörködtető Perforált Részletekkel Rendelkeznek, Mint Pl. Brogues Vagy Szárnyvégek.

Melyik Szín A Legjobb?

Általában Nincs Szükség Oxford Cipőre, Hogy Pontosan Passzoljon Az Öltönyéhez;Vedd Át Az Egyéb Kiegészítőid, Például Az Öv Vagy A Harisnya Jelzéseit.

Általában A Barna És Barna Oxfordi Színek Széles Skálájával Működnek, Beleértve A Sötétkét, Zöldet, Szürkét És A Szürkét. Ha Azonban Fekete Ruhát Visel, Ragaszkodjon A Fekete Oxford Cipőhöz.

Vásároljon Férfi Oxford Cipőket A cipokruhazat.com Címen.