ajaxLoader

Női Cipők, Női Szandálok

Női Szandálok

Női Szandálok Minden Alkalomra

Semmi Sem Azt Mondja, Hogy „Hello Nyár” Úgy, Mint A Szandálok, Függetlenül Attól, Hogy Valami Megnyilvánuló Darabra Vágysz, Hogy Az Utolsó Simítást A Ruhádon Mindenhez Passzol, Ami A Ruhatáradban Van. Kiváló Kollekciónk A Sarkútól A Laposig, És A Gladiátoroktól Az Öszvérekig Terjed, Köztük Bőven Válogathatunk. Találja Meg Új Nyári Romantikáját Még Ma.

Női Szandálstílusok

Sík – A Gladiátor- És Bokapántoktól A Papucsokig És Csúszdákig A Lapos Szandálok A Mindennapi Viselet Legkényelmesebb Cipője.

Sarkú – Öltöztesd Fel Egy Kicsit Pántos Vagy Vaskos Sarokkal. És A Több Tucat Stílus És Szín Közül Választhat, Így Mindig Minden Ruhadarabot Megdönteni Fog.

Wedge – Szereted A Magasságot, De Nem Rajongsz A Sarkú Cipőkért? Az Ékszandál A Megfelelő Út. Stílusos, Kényelmes, Rugalmas Nappali És Éjszakai Viselethez, És Minden Nyári Ruhatárban Kötelező Darab.

Öszvér – Ezek A Gyönyörű Cipők Egy Kis Extra Helyet Biztosítanak A Sétához, Akár Lapos, Akár Papucsban, Vagy Sarkú.

Síkformák – Tökéletesen Vízszintes, Egy Lapos Formájú Cipővel Többre Van Szükség, Mint Pusztán A Magasság Növelésére – Ez Az Önbizalmat Is Növeli.

Flip-Flop – Nyitott Orrú, És Ideális A Legtöbb Nyári Tevékenységhez, A Papucsok Alapvető Fontosságúak A Hőség Leküzdésében.

Csúszdák – Akár Sétálsz A Tengerparton, Akár Villásreggelinél A Barátaiddal, A Csúszdák A Tökéletes Cipő Az Alkalmi, Kényelmes Viselethez.

Női Szandál A Hosszú Napsütéses Napokra

A Nyár Egyik Legjobb Része A Hosszú Nappalok És A Fényes Esték, Amelyek Egyszerűen Csak Társasági Életre És Felfedezésre Készültek , Úgyhogy Válassz Egy Cipőt, Amivel Menni Fog. Ha Napirenden Van A Barátokkal Való Találkozás És A Tengerparti Grillezés, A Papucsok, Öszvérek És Csúszdák Tökéletesek Arra, Hogy Egy Kicsit Hűvösebbek Legyenek A Forró Napokon. Ha Sok Gyaloglást Tervez, A Lapos Szandálok És A Lapos Formájú Szandálok Valamivel Több Támaszt És Biztonságot Nyújtanak A Lábaknak.

Női Szandálok Éjszaka

A Nyár Meleg Estéket Képzel El A Tündéri Megvilágítású Teraszokon, Élvezve Utolérni A Barátokat A Kocsmák Kertjében, Vagy Belebújni Egy Finom Vacsorába Az Alkonyi Égbolt Alatt. Itt Az Ideje, Hogy A Sarkú Szandálok, Ékek Vagy Akár Egy Aranyos Gladiátorszandál Is Ragyogjon. Párosítsd Bő Vászon- Vagy Pamutnadrággal, Mintás Maxiszoknyával Vagy Aranyos Midiszoknyával És Crop Toppal (Plusz Egy Könnyű Kabáttal), És Már Úgy Is Öltözhetsz, Hogy Lenyűgözd.