ajaxLoader

Női Ruházat, Női Pehelykabát

Tippek Női Pehelykabát Vásárlásához

Amikor Az Időjárás Hűvösebbre Fordul, Ideje Fokozni A Szigetelési Játékot. A Pehelykabát Tökéletes Társ A Hideg Körülmények Között. De Hogyan Válassz? Néhány Dolgot Szem Előtt Kell Tartania, Amikor Női Kabátot Választ.

A Pehely A Természet Legjobb Szigetelője. A Kacsa És A Liba Tollazata Kivételes Meleget Biztosít Súly Vagy Tömeg Nélkül. A Pehely Ultrakönnyű, Ultrameleg És Ultracsomagolható. Az Ön Számára Legmegfelelőbb Kabát Keresésének Megkezdéséhez Nézze Meg Az Egyes Könnyű Kabátok Kitöltési Erejét. A 450 És 900 Közötti Tartományban A Töltési Teljesítmény Az A Térfogat Köbhüvelykben, Amelyet Egy Uncia Pehely Kitölt. Minél Jobb A Pehely Minősége, Annál Nagyobb A Térfogata.

Csodálkozhat, Hogy Miért Nincs Olyan Hőmérséklet-Besorolás A Csomagolható Kabátokon, Mint A Pehelyhálózsákokon. Egy Adott Hőmérsékleten Melegnek Talált Kabát Száraz, Szélcsendes Körülmények Között Nem Fogja Megőrizni A Meleget Ugyanazon A Hőmérsékleten Csapkodó Szélben Vagy Nyirkos Időben. Mivel Nem Tudja Figyelembe Venni Az Olyan Változókat, Mint A Szél, Az Eső, A Páratartalom, Az Erőkifejtési Szintek És A Személyes Anyagcsere, A Gyártók Figyelmen Kívül Hagyják A Hőmérsékleti Besorolásokat.

Ha Nedves Időre Készül, Nézze Meg A Vízálló Pehelyt. . A Polimer Kezelés Segíti Ezt A Pehelyet Nedvesebb Körülmények Között, És Ugyanolyan Könnyű, Mint A Szokásos Pehely. Érdemes Lehet Egy "Test-Feltérképezett" Kialakítást Is Keresni. Az Ilyen Kialakítású Kabátok Változatos Szigetelést És Héjanyagot Tartalmaznak, Attól Függően, Hogy Hol Helyezkedik El A Testen. Az Olyan Funkciókkal, Mint A Sztreccs Oldalpanelek, Az Oldalsó Kevésbé Terjedelmes Szigetelés És A Szélálló Elülső Panelek, Olyan Kabátot Kaphat, Amely Pontosan Megfelel Az Ön Igényeinek.

Utolsóként Vegye Figyelembe Az Önt Érdeklő Kabátok Jellemzőit. Súlyt Takaríthat Meg A Kapucni Nélküli Kabáttal, De Ha Hegymászóként Szeretne Sisakkompatibilis Kapucnit. Nézze Meg A Beállítási Funkciókat. Személyre Szabott Illeszkedést Kaphat, Ha Kapucni Állítókat, Szegélyhúzózsinórokat, Kétirányú Elülső Cipzárt Vagy Bordázatos Füleket Használ A Mandzsettáknál. Győződjön Meg Arról, Hogy Az Igényeinek Megfelelő Zsebek Is Vannak. Válasszon Csípőövvel Kompatibilis Zsebeket, Ha Kabátját Csomaggal, Zenei Zsebeket A Fejhallgató Kompatibilitás Érdekében Vagy Biztonsági Zsebeket A Biztonságosabb Utazás Érdekében.