ajaxLoader

Divat kiegészítők, Kesztyű

Kesztyű – A Legjobb Védelem A Kezének!

Kesztyűk

A Kesztyűknek És A Kesztyűknek Is Vannak Előnyei És Hátrányai. A Kesztyűk Általában Jobb Meleget Biztosítanak, Mert Az Ujjai Felmelegíthetik Egymást. A Kesztyűk Azonban Lényegesen Nagyobb Mozgásszabadságot Biztosítanak, Ami Különösen Előnyös A Precíz Fogást Igénylő Sportoknál. Még Félujjas Vagy Teljesen Ujjatlan Kesztyűk Is Kaphatók A Piacon, Amelyek Nagyszerű Egyensúlyt Biztosítanak A Tenyér Védelme És Melegsége Között, És Nem Csökkentik Az Ujjak Érzését.

A Kiváló Minőség Jellemzői Kesztyük

Nem Számít, Milyen Típusú Kesztyűt Választ, Annak Melegen Kell Tartania A Kezét. Az Optimális Hőteljesítmény Garantálása Érdekében A Kiváló Minőségű Kesztyűknek Néhány Fontos Tulajdonsággal Kell Rendelkezniük.

Kesztyűk

Milyen Kesztyűt Kell Szerezni?

A Magas Minőségi Tartomány -A Minőségi Kesztyű Olyan Széles, Mint A Szabadtéri Sportok Kínálata. Ha Azonban Pontosan Tudja, Mire Van Szüksége, Akkor Gyorsan Megtalálja A Megfelelő Párost.

Síkesztyűk És Snowboardkesztyűk

A Síelésre És Snowboardozásra Szánt Kesztyűk Kellemesen Melegek, És Kiváló Védelmet Nyújt A Nedvesség, A Szél És A Kopás Ellen.

Téli Kesztyűk

A Meleg Téli Kesztyűk Nagyszerűek Az Expedíciókhoz És A Mindennapi Téli Élethez. Mindkét Meleg Pehelykesztyű Különösen Jól Szigetel.

Terepkesztyűk

Amellett, Hogy Meleg És Légáteresztő, A Terepjáró Kesztyűk Kiváló Fogást Biztosítanak. A Gyapjú Kesztyű Vagy A Megerősített Tenyérrel Ellátott Merinókesztyű Is Népszerű Az Ösvényeken.

Kerékpáros Kesztyű Hegyi Kerékpárosoknak És Országúti Kerékpárosoknak

A Kerékpáros Kesztyűk Elsősorban Nem Arra Szolgálnak, Hogy Megvédjék A Kezet A Hideg, De Inkább Biztos Fogást Biztosítanak A Kormányon, És Védelmet Nyújtanak A Sérülések Ellen. Ez Különösen Igaz Az Mtb És Downhill Kesztyűkre. Ami Az Országúti Kerékpáros Kesztyűket Illeti, Nagyobb Hangsúlyt Fektetnek A Kiváló Szellőzésre.

Mászókesztyűk És Via Ferrata Kesztyűk

A Hegymászóknak Készült Ujjatlan Kesztyűk Védik A Tenyerét, Miközben Biztosítják Az Ujjbegyek Korlátlan Mozgási Szabadságát . Ami A Via Ferrata Kesztyűket Illeti, Úgy Tervezték, Hogy Biztonságos Fogást Biztosítsanak Az Acélkábelen És A Vaslétrákon.

Sportkesztyűk És Alkalmi Kesztyűk

Meleg Polár Kesztyűk, Szélálló Softshell Kesztyűk És A Vízálló Kesztyű Számos Szabadtéri Tevékenységhez Használható. Ezek Megbízhatóan Védenek Az Esőtől, A Széltől És A Hidegtől.

Női, Férfi És Gyermekkesztyűk

A Kesztyű Kiválasztásakor Fontos Figyelembe Venni A Kesztyű Nemét És Méretét A Kezek. A Férfi Kesztyűket Általában Nagyobb És Szélesebb Kézre Készítik, Míg A Női Kesztyűk Keskenyebbek, És A Legjobban A Kisebb Kezekre Alkalmasak.