ajaxLoader

Női Cipők, Női Magassarkú

Magassarkú Cipők

Hogyan Emeli Stílusát Új Magasságokba? Lépj Be A Magassarkúba, Elérhető A cipokruhazat.com-Nél. A Tűsarkútól A Szandálig Tökéletes Magassarkú Cipőket Kínálunk Az Ön Számára.

Kihagyhatatlan Magassarkú Cipők:

Stiletto Heels. Szexi Kijelentést Akarsz Tenni A Sarkaddal? Rögzítse Tűsarkúba A Cuccait. Akár A Pumpákat, Akár A Pántos Szandálokat Részesíti Előnyben, A Lehetőségek Széles Skáláját Élvezheti.

Block Heels. Stabilabb Sarkú Cipőt Keresel? A Szélesebb Talppal Rendelkező Tömbsarkúk Általában Kényelmesebbek És Könnyebben Járhatók, Mint A Tűsarkúkban. Ha Felkapott Megjelenést Szeretne, Nézze Meg A Kétrészes Blokksarkú Szandálokat.

Platformos Sarkú Cipők. Szeretnél A Tömeg Fölé Emelkedni? Pompás Platformsarkú Az Égig Érő Stílushoz. Ezek A Cipők Vastag Talppal És Magassarkúval Párosulnak. A Lábfej Dőlésszögének Csökkentésével A Platformok Általában Kényelmesebbek, Mint A Szokásos Sarok.

Slingback Sarok. A Nyitott Hátrésszel És Pánttal Rendelkező Slingback Sarkú Cipők Klasszikusai Cipőkollekciódban. Annak Érdekében, Hogy A Heveder Ne Csússzon Le, Győződjön Meg Róla, Hogy A Hevederek Megfelelő Méretűek.

Szivattyúk. Miben Különböznek A Pumpák A Tűsarkútól? A Pumpák Ésszerűbb Sarokmagassággal Rendelkeznek, Amely Ideális Az Irodában Töltött Napokhoz. Ezek A Cipők Tökéletesen Passzolnak Ceruzaszoknyához Vagy Erősítőruhához. Tartsa Meg Tűsarkúját Egy Vidám Éjszakára.

Szandálsarkú. Mivel Fűtöd Fel Az Éjszakát? A Pántos Sarkú Szandál Kötelező Darab, Ha Úgy Akarsz Öltözködni, Hogy Lenyűgözd. Ezeket A Stílusokat Semleges Vagy Fémes Árnyalatokkal Jelöld, Amelyek Könnyedén Illeszkednek Kedvenc Megjelenésedhez.

Vásárlási Tippek: Ha A Lábad Hajlamos Kicsúszni A Sarkadból, Nézd Meg A Bokapántos Lábbeliket. Ne Felejtsen El Új, A Sarkához Illő Kézitáskát Vásárolni.

Hagyja, Hogy Stílusa Szárnyaljon A Magassarkúkban, Amelyek A cipokruhazat.com Oldalon Kaphatók.